Dom > Vijesti > Sadržaj

Vermont ubija Bill legalizaciju marihuane

May 11, 2016

Vermont kuća odbacio prijedlog legalizacije marihuane u utorak, ima nade za legalizaciju zalaže za narkotike reforme nakon obećavajuće glasova u Senat države ranije ove godine.

Ako je prošlo, Vermont bi bio prva država koja je legalizirati marihuanu kroz zakonodavstvo, a ne referendum. To bi također donio legalizaciju bliže u New England, regije smatra uz granicu za reformu politike glavnih marihuane.

Umjesto toga, Vermont kuća glasovao 121-28 za odbijanje marihuana legalizaciju zakon, koji je usvojen od strane države Senat na poziv guvernera Peter Shumlin u veljači. Račun bi legalizirani, regulirana i oporezuje marihuanu za one koji su 21 i starije, ali to više suzdržanija nego Legalizacija glasački listić inicijative na mnogo načina: to ne bi legalizirao edibles, ne bi dopustila za dom uzgoj i pravne prodaje ne bi stupiti na snagu do 2018.

Nekoliko članova je rekao oni podržava legalizaciju ali ne zakon, posebno nedostaju namirnice za dom uzgoja, koji je jedan član rekao je bio "ne Vermont način."

Drugi, poput država predstavnica Christopher Pearson, kažu da zabrana nije uspjela, i bilo je vrijeme da se krene naprijed.

"Birači žele znati: zašto smo sjediti i uživati u ukusna piva Vermont i negoduje uporabu kanabisa?" Pitao je.

U Jouse će glasati kasnije u utorak poslijepodne na kompromis mjera koja bi decriminalize posjedovanje marihuane i uzgoja do dvije odrasle biljke po domaćinstvu.

"Mislim da ne želimo da budemo u poslovanju kaže netko tko raste biljka za vlastite potrebe treba imati kriminalni dosje," stanje predstavnik čip osvajanja, koji je uveo dekriminalizaciju prijedlog prije kuća glas, rekao je na podu u utorak.

Kompromisni prijedlog će također financiranje obrazovnih programa o drogama u školama i osnovati komisiju za daljnje proučavanje legalizaciju, ali takozvani kompromis zakonodavstvo ne izgleda kao da će se zbivati puno bolje. U ponedjeljak navečer, kuća vođe odgođen zakazano glasovanje na kompromisni prijedlog, izreka su Sumnjali imao podršku da prođe.

U utorak glasova došao sa samo nekoliko dana preostalo u zakonske sjednici, što znači da neće biti vremena za doma i senata da postigne svoje razlike.

Osvajanje je, Međutim, da zakonodavstvo je samo odgađa neizbježno.

"Vjerujem da Legalizacija dolazi u Vermont," osvajanje rekao prije glasanja. "Mislim da, zbog onoga što se događa u drugoj državi i drugim zemljama a zbog prirode Vermont, postoji velika šansa da smo će biti uzimajući u obzir legalizaciju za marihuanu u vrlo bliskoj budućnosti, i mislim da bismo trebali pripremiti za to."

Vermont kuća manjine vođu Don Turner, koji se suprotstavlja Legalizacija, također uvela amandman kojim bi neobvezujući referendum pred birače kako bi se ocijenilo njihovo mišljenje o Legalizacija marihuane. Taj amandman će također biti glasovali na kasnije u utorak popodne.

AŽURIRATI: Vermont kuća glasovali 51 97 odbiti prijedlog za mjesto neobvezujući referendum pred birače na legalizaciju marihuane u kolovoz primarni glasačke.

AŽURIRATI: Vermont kuća usko odbacio prijedlog decriminalize posjedovanje/uzgoj do dvije odrasle kanabisa.