Dom > Vijesti > Sadržaj

Microsoft dobiva bave pravnim marihuane

Jun 18, 2016

Ranije ovog tjedna otkriveno softver div Microsoft se udružio sa kalifornijska vrste financijskih ponuditi divljeg, divljeg svijeta trave komad softvera koji prati marihuana biljaka iz "sjeme za prodaju." Bill Gates i posada će sada vlast softver za praćenje je sortom "Agrisoft sjeme za prodaju" putem svojih popularnih azurno oblak Računanje usluga.

Dok sve veći broj država legalizirani marihuane u rekreativne i medicinske svrhe, većina zakonodavnih statuta stoji iza mnogih od tih programa zahtijeva industrija pažljivo pratiti svaki aspekt kanabis biljka sve do točke kada se proizvod prodaje kupcu. Agrisoft program, koji je bio na tržištu za protekle tri godine, daje pravna država alat moraju voditi remen svojih odgovarajućih lonac tržišta u nastojanju kako bi bili sigurni posao ostaje na razini.

Microsoftov nožni prst-u-vodi pristup karanju kanabisa industrije svibanj činiti miniscule nekima, ali zapravo upućuje na neizbježan prelaz preko onoga što je jednom smatra za odmetnika pokret u carstvo legitimne trgovine. Uostalom, iako ovaj softver je dizajniran posebno za države i lokalne uprave, to je točno vrsta tehnologija vlada sad treba da počneš osjećati ugodnije s konceptom kanabisa industrija ići širom zemlje.

"Nitko ne može predvidjeti budućnost legalizacije kanabisa, Međutim, jasno je da legalizirane kanabis će uvijek biti primjenjuju strogi nadzor i propisi slična alkohola i duhana; i, kakve je ponosan ponuditi vlade i regulatorne agencije alati i tehnologije za praćenje usklađenosti kanabisa,"ROD financijski osnivač & CEO David Dinenberg je u priopćenju. "Ja sam oduševljen da Microsoft podržava SORTOM misije za izgradnju okosnice za kanabis u skladu."

Izvještaj iz New York Timesa pokazuje da rod financijski nije još sletio ugovor s vladom, ali tvrtka se nada da će svoj newfound odnos s Microsoftom to promijeniti. Za sada, Rod radi na tome da dobiva svoj sistem u Puerto Rico, koji je s obzirom na marihuanu u medicinske svrhe, i ima svoje znamenitosti postaviti na broj države i stranih zemalja koje trenutno ostvaruju napredak, na ovaj ili onaj način, prema reguliranim lonac marketu.

Sortom Agrisoft program je jedini marihuana vezanih softver da bude podržan od strane Microsofta.