Dom > Vijesti > Sadržaj

VISOKE PUTA zakonodavne Roundup: Srpanj 11

Jul 12, 2016

Po prvi put u neko vrijeme, borba da legalizira marihuanu u Sjedinjenim američkim državama dolazi s pozitivne vijesti. Glasački listić mjera u Arkansasu i Massachusetts bio je oslobođen za studeni glasovanjem, dok prijedlog u sjevernoj Dakoti izgleda na dobrom putu. Ostale vijesti uključiti prolazi dekriminalizaciju mjere u Pennsylvaniji je kapital i vjerojatnost da je Denver birači će se odlučiti na inicijativu najmanje jedne društvene uporabe ove jeseni.

Pročitajte sve o tih zbivanja i više u HIGH TIMES zakonodavne Roundup za srpanj 11:

Pennsylvania: Harrisburg Decriminalizes posjedovanje marihuane

Harrisburg gradsko Vijeće glasovalo prošlog tjedna u korist mjera koje će eliminirati kazne za posjedovanje manjih lonac. Pravilnika, koje je gradski dužnosnici nekoliko mjeseci da postignu, bi kazneno djelo kažnjivo s 75 dolara dobro — 150 $ ako počinitelj je uhvaćen koristeći biljke u javnosti. Međutim, tri put prijestupnike može još uvijek biti optužen prekršaj pod vlašću "pomažem" gradonačelnik Papenfuse. Nažalost, mjera još uvijek daje lokalnom policijom mogućnost naplate ljudi pod državnom zakonu – čineći čak prvi put prekršaj za prekršaj.

Colorado: Dvije javne Pot Potrošnja inicijative mogao pogoditi glasačke

Čini se da Denver birača mogao imati mogućnost preko koje socijalne marihuane uporabu inicijativa za podršku ovog studenog. Jedan prijedlog, koji je podržan od strane Denver poglavlje NORML, će omogućiti privatno kanabis klubova osnovan po cijelom gradu za rekreativni lonac potrošnje, dok s druge strane, poduzetnik nadzire, djelomično, marihuana politike projekta, bi li restoran ili bar mogućnost postavljanja poseban odjeljak za marihuana korisnici. Ni grupa odustati od misije da se na glasovanje ove jeseni. Ako obje mjere su odobreni, bit će zavisi samo od glasovanja zajednice utvrditi što plan postaje dio gradskih kanabis trgovine.

Massachusetts: Rekreativni marihuana inicijativa može pojaviti na listiću

Na Vrhovnog pravosudnog sud Massachusetts izrekao presudu prošlog tjedna, davanje rekreacijski glasovanjem mjere dopuštenje da ide pred birače ovog studenog. Međutim, prije nego to se može dogoditi, sud je naredio glasačke naslov se promijenio iz "Legalizira marihuanu", "Legalizacija, regulacija i oporezivanje marihuane" kao i neke druge promjene. Novi glasački jezik je kako slijedi:

"Da GLASANJE bi omogućilo osobe su 21 i starije da posjeduju, koriste i prijenos marihuane i proizvodi koji sadrže koncentrat marihuane (uključujući jestivih proizvoda) i njegovati marihuane samo u ograničenim količinama, i bi omogućila regulacija i oporezivanje komercijalne prodaje marihuane i marihuana proizvoda."

Prošlog petka, grupu čine guverner Charlie Baker, Boston gradonačelnik Martin J. Walsh i kuća govornik Robert A. DeLeo najavio pokretanje kampanje protiv inicijative.

Arkansas: Medicinska marihuana inicijativu da se pojavi na listiću

Glasači u Arkansasu će dobiti priliku ovaj svibanj odlučiti da li država treba legalizirati medicinsku marihuanu za teško bolesne i Smrtno bolestan. Prošli tjedan, Secretary of State ured najavio da predloženi glasački listić mjera izvede po Arkansans za Samilostan skrb kvalificirani dovoljno potpisa prije glasovanja Zajednice na predstojećim izborima. Međutim, organizatori su zabrinuti da natječu inicijativu sabotirati mogućnost legaliziranja uopce medicinsku marihuanu. Grupa poziva na Little Rocka odvjetnik David Kanape to obustaviti kampanje travama stvarajući jedinstven front staviti jedan prijedlog pred biračima ovog studenog. Pitanje medicinske marihuane nije uspjela u 2012.

Sjeverna Dakota: Grupa će predati peticiju staviti medicinsku marihuanu na listiću

Birači u sjevernoj Dakoti mogao vidjeti pitanje medicinske marihuane na glasačkom listiću ove godine. Grupa iza Sjeverne Dakote suosjećajni brigu zakona očekuje do kraja oko 15 500 potpisa Secretary of State ured prije roka (danas). Ukupno 13,452 Potpisi moraju biti ovjereni skupina zaraditi mjesto na glasačkom listiću. Za dodatne marihuana vezane prijedlog također vjerojatno podnosi se u ponedjeljak na glasačke razmatranje.