Dom > Vijesti > Sadržaj

VISOKE PUTA zakonodavne Roundup: Travanj 4

Apr 08, 2016

To je bio zauzet tjedan u borbi za reformu zakona marihuane u Sjedinjenim Državama. Neke od najvećih vijesti dolazi iz Ohia, gdje publikovana glasački listić mjera je očišćena za potpise. Tu je i određeni napredak u Illinoisu decriminalize marihuane, kao i moment na Havajima za proučavanje dekriminalizaciju ilegalnih droga.

Pročitajte sve oko otišao prošli tjedan na svijetu kanabis reformu u HIGH TIMES zakonodavne Roundup za ožujak 28:

Ohio: Medicinska marihuana inicijativa za potpise

Medicinska marihuana je na stazi u Ohio. Pravobraniteljstvu Mike DeWine je nedavno najavio da medicinske marihuane inicijativa podržana od strane marihuane politike projekt očišćen za sljedeću razinu pregleda. Prijedlog zatim otišao prije Ohio glasačkih odbora gdje petočlani ploča također dao odobrenje. Organizatori moraju sada prikupljanje 305,591 provjereni Birač potpisa prije srpnja kako bi zaradili mjesto na listiću u Novembarskim izborima.

"Planiramo mobilizirati velikom skupinom volontera, a mi ćemo enlisting pomoć plaćeni podnositelji upoznati državnog značajan potpis zahtjev u kratkom vremenu imamo," rekao je Mason Tvert, komunikacija direktor za marihuanu politiku projekta. "Puno naši volonteri su članovi obitelji pacijenata ili pacijenata sebe, tako da su nevjerojatno motivirani. Inicijativa proces nije jednostavan, ali blijedo u odnosu na koji kemoterapiju ili svjedoci vaše dijete imati napadaje svaki dan."

Illinois: Dekriminalizaciju mjere raspravlja

Illinois zakonodavstvo još jednom raspravljaju problem dekriminalizaciju marihuane. Bill nastoji zamijeniti kazne za posjedovanje 10 grama marihuane ili manje sa kaznom 100 $- 200 $ trenutno čeka da glasuje na Senat. Ako to prođe, to onda će krenuti predstavničkog doma za razmatranje. Mnogi očekuju račun biti uspješni ove godine jer jezik padne pravo u skladu sa preporukama od strane guvernera Bruce Rauner nakon što je stavio veto dekriminalizaciju mjera u 2015.

Florida: Guverner potpisuje račun medicinske marihuane

Guverner Rick Scott potpisala račun prošli tjedan koji će omogućiti pristup punoj snazi kanabisa proizvodi terminalno bolesnih pacijenata. Kao amandman na državni "pravo da probati čin," koji omogućava umiru pacijenti koristiti eksperimentalne lijekove koji nisu FDA odobrila, novi zakon će omogućiti onih bolesnika koji su dobili manje od godinu dana živeti opciju medicating s kanabisa. Međutim, nitko čini se sigurno kada program će se pokrenuti. Floridi donio zakon nisko THC medicinske marihuane u 2014, i još jedan pacijent ne bude zadovoljena.

Colorado: Zastupnici zalažu za THC ograničenja

Tamo je predloženo da glasački listić mjera i zakona u državnom parlamentu, u nadi da staviti kapu na količinu THC dozvoljeno marihuane i marihuana proizvode koji se prodaju u Coloradu. Inicijativu glasački listić, staviti zajedno po Ali Pruitt i Ron Castanga, nastoji nametnuti ograničenja THC 16 posto na sve kanabisa prodan u cijeloj državi. Kuća prijedlog, uvedena od strane predstavnika Kathleen Conti, će zahtijevati sličnih ograničenja na sadržaj THC — ograničiti na 15 posto. Ni mjere bi se primijeniti na medicinsku marihuanu. Iako pokret ima malo podrške, suprotstavljene snage zovu to neustavan plan koji će samo voziti marihuana korisnici na crnom tržištu.

Havaji: Zakonodavci za studije Decriminalizing lijekova

Hawaii zastupnici odobrili mjere kojima bi se omogućilo državi provoditi na izvodljivosti preko dekriminalizaciju ilegalnih droga. Prošli tjedan, kuća pravosudnom odboru glasalo 7-1 u prilog rezolucije, šalje na kat kuće na razmatranje. Kako je izvijestila Marijuana.com, mjera izmjene i dopune iz svoje izvorne verzije ograničiti studija da samo određeni prekršaj prijestupa s drogom. Prijedlog mora biti pred Senat od 7. travnja kako bi imali šansu za prolazak u 2016.

Oregon: Ažurirani konoplje račun potpisan

Iako je prošao Oregon novčanicu konoplje u 2009, program je bilo teško da se bave zbog svoje stroge ulazne barijere. Međutim, guverner Kate Brown nedavno potpisao novi zakon zakon koji Snižava neki od kriterija za industrijske konoplje uzgoj u nastojanju dozvolilo više proizvođača priliku sudjelovati. Izvješća ukazuju da Oregon Department of Agriculture trenutno prima prijave za sezonu 2016.

Oregon: Guverner potpiše zakon koji dozvoljava MMJ Dispensaries prodati Edibles

Kao dio zakona koji dopušta Oregon rekreacijski lonac trgovinama prodavati bez poreza biljka medicinsku marihuanu pacijentima, ljudi će sada također moći kupiti kanabis edibles i izvatke iz ljekarne. Senatu Bill 1511, koji je potpisan u zakon prošlog tjedna guverner Kate Brown, daje mogućnost prodati male količine edibles ljekarne i izdvaja ljudima su 21 i starije. Prije nego što ovo počne, Međutim, Oregon zdravstvenih vlasti mora prednacrt pravilnika za prodaju tih proizvoda. Riječ je o kada će se to dogoditi.

Maine: Senat leđa kamenovan vožnje Bill

Bill nastoji odrediti što predstavlja kamenovan vozeći se probija kroz Maine zakonodavstvo. Prošli tjedan, Senat glasao 19 na 14 u korist zakona kojim bi zakonsko ograničenje od.05 nanograma po mililitru krvi – isti standard koristi u Coloradu i Washingtona THC. Pristalice kažu limit je potreban kako bi se spriječilo kamenovan vožnje, dok opozicija tvrdi da će voditi odgovorno bolesnika što je nepravedno uhićen. Zakon sada Morate otići prije predstavničkog doma za razmatranje.