Dom > Vijesti > Sadržaj

California Bauštelci protive inicijativi marihuane

Jun 13, 2016

Iako može zvučati malo čudno za nacije vodećih radničkog sindikata da se izjasne protiv bilo koje industrije koja obećava da će stvoriti tisuće novih radnih mjesta i stvoriti milijune dolara novih prihoda, Kalifornija Bauštelci nedavno je izjavio da unija ne podržava glasački inicijativu za legalizacijom rekreacijske marihuanu jer će smanjiti svoje članove u toku.

Bauštelci unije, u interesu kamiondžije i skladištare, organizacija je Donirala značajnu količinu novca za anti-droga kampanja koja pokušava spriječiti legaliziranja u Kaliforniji ovog studenog marihuane. U izvješću se presresti pokazuje Teamsters nedavno pao 25.000 dolara u fond podržava koalicije za odgovorne politike droga — isti lobiranje napor finansira zakonom grupe za provedbu i zatvor u cijeloj državi.

Međutim, za razliku od druge grupe u nadi da sabotiraš Sean Parker odraslih koristi od marihuane akt (AUMA), unija kaže ne protivi konceptu legalizacijom marihuane na način koji omogućava odrasli kupiti travu na način sličan to pivo; Ali to je "filozofski" protiv tog prijedloga jer ne pruža priliku za svoje članove za rukovanje, transport i distribuciju proizvoda lonac.

"Mi korist visoko reguliranom i kata model distribucije, sličan način alkohol regulirana, gdje je nezavisni distributer koji ne rastu ili prodaju marihuanu," California Bauštelci lobista Barry Broad rekao BuzzFeed vijesti. "Mogli bismo podržavaju inicijativu ako regulatorna struktura je onaj koji smo mislili prikladno."

Iako je marihuana Reformatori često ukazuju na tu travu bi trebalo biti regulirano na način koji Oponaša alkohola trgovina, pojam stvaranja industrija jednaka cuge je postala pomalo plitka u odnosu na distribuciju. Kada je u pitanju Dobivanje piva na policama, tamo je trostupanjski sustav koji potiče upotrebu nezavisni distributer doći proizvoda od proizvođača do maloprodajnog mjesta. Prema na povezane pivo distributera u Illinoisu, Američko pivo distribucije sustav je postavljen na svoje mjesto prije 70 godina kako bi osigurao "igra otvorena" u industriji Sprečavanjem neke od iste gluposti koje su često zaslužan za izazivanje zabrana na prvom mjestu.

Nažalost, AUMA ne dolazi sa odredbu kojom će se zaposliti nezavisnih distributera da služe kao posrednik za uzgajivače kanabisa i prodavati ljekarne. Jezik inicijative tehnički ide protiv zrna rada saveza dopuštajući vinogradara za distribuciju vlastitih proizvoda. Ovo, naravno, štiti članove sindikata od žetva svih financijskih pogodnosti koje su osuđene na isplivati ako Kalifornija birača stavio njihov pečat odobrenja na inicijativu kasnije ove godine.

Još nisu sve Sindikate osjeća ugrožen AUMA.

U proteklih nekoliko godina, United hrane i komercijalne radnika International Union (UFCW), koji predstavlja članove zaposleno prodavaonica i pogone za pakiranje, počeo uzimajući uključeni u Californiji kanabisa industrije. Prema izvješću iz SF tjedno, unija sada ima više od 1000 svjetske članova u Kaliforniji koji rade u korov – broj koji se očekuje da poletjeti uvis kada država obuhvaća potpuno pravne tržište.